Calculator – Werkvoorbereider Installatietechniek

Meer informatie over deze vacature ontvangen?

Flip van Griensven

VOLG ONS OP LINKEDIN

OVER DE KLANT

Onze organisatie is op zoek naar een gemotiveerde calculator/werkvoorbereider installatietechniek om ons team te versterken. Wij zijn een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige installatietechnische oplossingen voor diverse projecten. Als calculator/werkvoorbereider speel je een cruciale rol in het voorbereidingsproces van onze projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor het berekenen van kostprijzen en het efficiënt organiseren van de werkzaamheden.

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Als calculator/werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het maken van kostprijscalculaties en het opstellen van offertes voor installatietechnische projecten. Je analyseert technische specificaties en bestekken, en vertaalt deze naar een gedetailleerde calculatie. Daarnaast ondersteun je bij de werkvoorbereiding, waarbij je zorgt voor een efficiënte planning van materialen, middelen en personeel. Je hebt regelmatig contact met leveranciers, onderaannemers en interne stakeholders om ervoor te zorgen dat de projecten soepel verlopen en binnen de gestelde budgetten en deadlines worden opgeleverd.

FUNCTIE-EISEN

  • Minimaal een afgeronde MBO- of HBO-opleiding, bij voorkeur in de richting van installatietechniek, werktuigbouwkunde of vergelijkbaar.
  • Aantoonbare ervaring als calculator/werkvoorbereider in de installatietechniek.
  • Goed technisch inzicht en analytisch vermogen.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende belanghebbenden.
  • Proactieve houding, resultaatgericht en in staat om onder druk te presteren.
  • Kennis van relevante softwaretoepassingen, zoals calculatieprogramma’s en ERP-systemen.

ARBEIDSVOORWAARDEN

Wij bieden een uitdagende en dynamische werkomgeving waarin jouw talenten volledig tot hun recht kunnen komen. Naast een marktconform salaris bieden wij uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een bonusregeling, flexibele werktijden en mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als calculator/werkvoorbereider krijg je de kans om een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van onze projecten en de groei van onze organisatie.

Reageer op deze functie

Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Scroll naar boven